Natalia Wellness Coach

Keskiarvo Palveluntarjoajan palautteelle
0 kokonaisarviosta 5

Olen sertifioitu Health Coach ohjaaja, Jooga ohjaaja sekä Barre ohjaaja. Teen myös tällä hetkellä YAMK tutkimusta Urheilu Valmetajaksi sekä olen Haaga-Helian Business Tourism tutkimuksen käynyt ja Markkinoinnin Maisteri tutkinnon (Meksikossa). Olen opiskellut ja työskennellyt niin Suomessa kuin ulkomailla. Vuonna 2014 asuessani Meksikon pohjois rannikolla avasin oman studion missä tarjosin raskaus ja raskauden jälkeistä joogaa.

Olen toiminut hyvinvointi valmentajana jo vuodesta 2018 sekä jooga ohjaajana vuodesta 2014 ja minulle on tärkeää voida jakaa tietoa hyvinvoinnista sekä liikunnasta ja erilaisista liikkumisesta mitkä auttavat meidän hyvinvointiin niin fyysisesti kuin henkisesti.

Tarjoan etävalmennusta raskauden ja raskauden jälkeen sekä yksittäisiä Barre tunteja. Teen niin hyvinvointi kuin urheilu valmennuksia yksilöille kuin ryhmille. Oman elämänkokemuksen ansiosta pystyn auttamaan ihmisiä joilla erilaisia taustoja.

Valmennukseni sekä yksittäiset tuntini sopivat kaikille jotka hakevat raskauden aikana apua jotta vointi pysyy hyvänä ja samalla tulee valmennusta synnytykseen. Synnytyksen jälkeisessä kurssissa jatkamme yksilöllisesti jokaisen hyvinvoinnista niin fyysisesti kuin henkisesti.

Barre yksityistunnit ovat loistava liikuntamuoto mitä voit tehdä kotoa ja saat niin ryhtiä kuin löydät oman kehon voiman. Jos teet paljon istumatyötä tämä on erinomainen liikuntamuoto.

Tule mukaan voimaan hyvin olet sitten missä tahansa elämän tilanteessa.

www.nataliatienhaara.com

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Prenatal Raskaus kurssi/ 6 viikkoa 23.9 / Yoga & Barre / Äidin ja vauvan yhteys

  Jos sinä voit hyvin, jaat sitä myös omalle vauvallesi ja samoin jos et voi hyvin niin jaat sitä pah ...

  334.00
  Palveluntarjoaja: Natalia Wellness Coach
 • Love Your Body / Raskauden jälkeinen 4 vko:n Kurssi 15.9 – 6-10.2021

  Sana Äiti ja äitiys on voimakas ja joskus raskauden jälkeen olotila voi olla väsynyt ja et jaksa ehkä tehdä kaikkea ...

  219.00
  Palveluntarjoaja: Natalia Wellness Coach
× Onko sinulla kysyttävää?