Laura Kiviaho / Favourite Feeling

Keskiarvo Palveluntarjoajan palautteelle
0 kokonaisarviosta 5

Henkisen hyvinvoinnin valmennusta

Ihana tavata, olen Laura Kiviaho, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, koulutukseltani LCF Life Coach, sekä joogan opettaja. Teen lisäksi sisällöntuotantoa ja opiskelen psykologiaa avoimessa yliopistossa.

Lähdin maailmalle nuorena, jolloin ymmärsin kiinnostukseni ihmisiin ja ihmisyyteen. Aloin haluta elämältä vapautta ja jotain muuta kuin valmiiksi annettu tulevaisuus joltakulta muulta. Kun palasin takaisin, en kuitenkaan sopinut enää joukkoon. Tunsin kateutta ja katkeruutta. Ajauduin uteliaana sieluna vaikeaan parisuhteeseen, sillä ajattelin pystyväni pelastamaan hukassa olevan sielun. Kadotin itseni siinä suhteessa täysin. En enää tunnistanut tätä maailmaa, saatika itseäni, sillä turvallinen kuplani oli mennyt rikki. Ymmärsin syvemmin maailmassa vallitsevan hyvän ja pahan. Se kaikki toimi heräämisenä henkiselle polulleni.

Tutustuin henkiseen hyvinvointiin meditaation, joogan, kulttuurien ja oman sisäisen maailmani kautta. Ymmärsin ihmisen olevan paljon suurempi kokonaisuus, mitä edes osasi ajatella. Se kiehtoi minua ja kiehtoo edelleen.

Mullistava käännekohta henkisellä polullani tapahtui silloin, kun tutustuin varjotyöhön ja sen hyödyntämiseen manifestoinnissa. Annoin herkkyyteni näkyä ensimmäistä kertaa aidosti elämässäni, kun elämäni täyttyi uudenlaisella turvalla ja rakkaudella. Varjotyön avulla olen ymmärtänyt, kuinka tärkeää on käydä myös niitä kipeitä asioita läpi ja hyväksyä ne rakkaudella.

Ihmisenä olemisen matka on ihanan harvinaislaatuinen, josta me jokainen saamme olla kiitollisia ja nauttia täysin. Olen oppinut omalla polullani paljon hyödyllisiä, elämää mullistavia oivalluksia, joita haluan jakaa eteenpäin myös sinulle. Haluan auttaa sinua löytämään sen, mitä etsit ja menemään eteenpäin omalla henkisellä polullasi – nostamaan elämäsi seuraavalle tasolle. Ymmärrän, että ei ole minun tehtäväni pelastaa yhtäkään sielua, vaan antaa tilaa ja työkaluja, jotta voit itse valaista omia varjojasi. Haluan muistuttaa, että sinussa on jo kaikki, mitä tarvitset, sekä äärettömän paljon potentiaalia, jota et ole vielä ottanut käyttöösi. Anna minun auttaa <3

Tällaista palautetta saan valmennettaviltani:

”I S O kiitos <3 Tämä antoi niin paljon minulle, olen tosi kiitollinen. Olet niin oikealla alalla ja mieletön läsnäolo ja ihmistuntemus sinulla ja avoimuus miten et tuomitse on ihanaa. Olet Laura mieletön nainen ja näkemykset miten autat ja oivallukset ovat olleet huikeita, kiitos niistä. <3 Itkua tullu ja se on kyllä helpottanut, haluan niin, että jatketaan. Ollaan yhteydessä ja katsotaan miten tästä edetään. <3”

Näytetään ainoa tulos

  • Henkisen hyvinvoinnin valmennus | 60min | Laura Kiviaho

    Koetko, että olet jäänyt jumiin henkisellä polullasi? Hankitko yhä enemmän ja enemmän uusia self-help -kirj ...

    97.00
    Palveluntarjoaja: Laura Kiviaho / Favourite Feeling