Amelii Peltola

Keskiarvo Palveluntarjoajan palautteelle
0 kokonaisarviosta 5

Amelii Peltola tuottaa zoomin kautta laadukkaita Life Coach-palveluita sekä Yoga Flex-kursseja.

Amelii Peltola on inspiroiva ja läsnäoleva valmentaja, jolla on pilke silmäkulmassa mutta samalla rauhoittava olemus. Intohimona hänellä on saada asiakas oivaltamaan oma arvonsa ja vapautumaan siitä, mikä ei enää palvele - oli se sitten fyysisistä jännitteistä vapautumista joogan avulla tai syviä oivalluksia yksilövalmennuksessa. Kun raivataan esteet oman kasvun tieltä, voi pikkuhiljaa huomata saavansa taas yhteyden elinvoimaansa ja unelmiinsa.

Ameliilla on valmennuksessa on vahva ammatillinen ote yli 7 vuoden sosiaalialan kokemuksella turvapaikanhakijoiden parista. Hän on käyttänyt valmennusmenetelmiä asiakastyössään jo vuodesta 2018. Itseopiskelun lisäksi Amelii opiskelee Life Coach Academyllä ja valmistuu 2022. Sosionomi (AMK) taustastaan johtuen auttajien auttaminen on yksi Peltolan erikoistumisala valmentajana.

Amelii on toisena työnään ohjannut joogaa vuodesta 2018 naisille eri kuntosaleilla. Yoga Flexin ohjaaminen on ollut yksi sysäys henkisen kasvun prosessiin, joten Amelii kouluttautui myös traditionaaliseksi joogaopettajaksi (200h) syventääkseen osaamistaan ja alkoi opiskella meridiaaneja shiatsuhieronnan kautta.

Amelii herkistyy kohtaamisissa, joissa haavoittuvuudesta alkaa kummuta voimavaroja ja asiakas saa kosketuksen itseensä. Kiitollisuus asiakkaiden antamista oppitunneista ja heidän upeista kasvutarinoista on tärkein syy palveluiden luomiseen. Maailma tarvitsee ihmisiä, jotka ovat elossa.

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Tunnejoogakurssi

  TUNNEJOOGA on rauhallinen, mutta tehokas joogatunti, jossa avataan kehoon jääneitä tunnelukkoja meridiaanien avulla. Vi ...

  40.00
  Palveluntarjoaja: Amelii Peltola
 • Auttajien Valmennus

  Auttajien valmennus pähkinänkuoressa:

  Auttajien valmennu ...

  Alkaen: 79.00
  Palveluntarjoaja: Amelii Peltola
× Onko sinulla kysyttävää?