Hyvinvoinnin asialla

Etsivä löytää, mutta voisiko löytäminen olla vielä helpompaa?

Hyvinvointi on kokonaisvaltainen ja moniulotteinen kokemus johon ei ole oikoteitä. Jokainen meistä voi löytää omat tapansa olla ja voida hyvin.

Me haluamme osaltamme olla helpottamassa tätä matkaa tuomalla yhteen hyvinvointipalveluiden tarjoajat ja niitä etsivät. Kaipasitpa verkkokurssia herättämään luovuutesi kipinän tai retriittiä jolla inspiroitua ja hiljentyä hektisen arjen keskellä, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydä oman elämäsi Hyvinvoivin sinä!

 

Etsivä löytää, mutta voisiko löytäminen olla vielä helpompaa?

Hyvinvointi on kokonaisvaltainen ja moniulotteinen kokemus johon ei ole oikoteitä. Jokainen meistä voi löytää omat tapansa olla ja voida hyvin. Me haluamme osaltamme olla helpottamassa tätä matkaa tuomalla yhteen hyvinvointipalveluiden tarjoajat ja niitä etsivät.

Kaipasitpa verkkokurssia herättämään luovuutesi kipinän tai retriittiä jolla inspiroitua ja hiljentyä hektisen arjen keskellä, olet tullut oikeaanpaikkaan. Aloita haku etusivun hakukentässä, ja löydä seuraava hyvinvointielämyksesi nyt.

Esittelyssä hyvinvoivin.fi idean takaa

Saija ja Petteri

Suhtaudumme hyvinvointiin intohimoisesti joskin lempeästi ja uteliaisuudella. Meille se tarkoittaa monipuolista ja elämysrikasta arkea sen kaikilla eri tasoilla, niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyen. Yrittäjinä meidän motivaationamme on ollut lisätä hyvinvointia ympärillemme. Mitä tarjottavaa meillä on, joka voisi lisätä muiden hyvinvointia?

Polkumme on kulkenut hirsirakenteisen liikuteltavan saunan rakentamisesta, Intiaan joogaopettaja kouluun ja takaisin. Matkaan on mahtunut markkinointikoulutuksia, start-up yrityksiä, ideoita, verkostoitumista, oppimista ja kasvamista. Unelmissa siintää myös fyysinen paikka, josta käsin tarjota tilaa ja paikkaa retriiteille, kursseille ja hyvinvointikokemuksille. Kun tuo unelma varsinaisesta paikasta, keskuksesta, on vielä kuitenkin puolimatkassa, päätimme aloittaa jostain.

Haluamme tuoda hyvinvoinnista kiinnostuneet asiakkaat ja palveluita tarjoavat yrittäjät yhteen helposti. Syntyi ajatus hyvinvointikeskuksesta verkossa. Mielestämme kurssia tai retriittiä etsivän ei tulisi joutua kahlaamaan sivu tolkulla läpi hakukone tuloksia ja sosiaalisen median sivuja, vaan tarjonnan tulisi löytyä helposti yhdestä paikasta. Siksi syntyi Hyvinvoivin.fi.

PIENYRITTÄJÄLTÄ TOISELLE

Esittelyssä hyvinvoivin.fi idean takaa

Petteri ja Saija

Suhtaudumme hyvinvointiin intohimoisesti joskin lempeästi ja ehdottomasti uteliaisuudella. Meille se tarkoittaa monipuolista ja elämysrikasta arkea sen kaikilla eri tasoilla, niin työhön kuin vapaa aikaankin liittyen. Yrittäjinä meidän motivaationamme on ollut tuottaa mahdollisimman paljon hyvinvointia ympärillemme. Mitä me voimme antaa, mikä tekisi jonkun muun iloiseksi? Mitä tarjottavaa meillä on, joka voisi lisätä muiden hyvinvointia? Ja miten tehdä se kaikki mahdollisimman kestävästi? Polkumme on kulkenut hirsirakenteisen liikuteltavan saunan rakentamisesta, Intiaan joogaopettaja kouluun ja takaisin. Matkaan on mahtunut markkinointikoulutuksia, start-up yrityksiä, ideoita, verkostoitumista, oppimista ja kasvamista. Unelmissa siintää myös fyysinen paikka, josta käsin tarjota tilaa ja paikkaa retriiteille, kursseille ja hyvinvointikokemuksille. Kun tuo unelma varsinaisesta paikasta, keskuksesta, on vielä kuitenkin puolimatkassa, päätimme aloittaa jostain. Haluamme tuoda hyvinvoinnista kiinnostuneet ja palveluita tarjoavat yrittäjät yhteen helposti. Mielestämme kurssia tai retriittiä etsivän ei tulisi joutua kahlaamaan sivu tolkulla läpi hakukone tuloksia ja sosiaalisen median sivuja, vaan tarjonnan tulisi löytyä helposti yhdestä paikasta. Siksi syntyi Hyvinvoivin.fi.

Yhteisössä on voimaa

Visiomme on tuoda yhteen koko suomen hyvinvointipalvelujen tarjoajat, helposti tavoitettavaksi palveluita etsivälle. Pienyrittäjälle oman verkkokaupan perustaminen voi olla kimurantti ja kallis prosessi. Me haluamme olla luomassa palvelua joka on riskitön ja helppokäyttöinen joka jo itsessään voi tavoittaa potentiaalisia asikkaita. Kun yhdistämme voimamme, mitä kaikkea voimmekaan saavuttaa? Haluatko lähteä mukaan tuomaan hyvinvointia yhä useamman suomalaisen arkeen? Tervetuloa mukaan!

Yhteisössä on voimaa

Missiomme on tuoda yhteen kaikki hyvinvoinnista kiinnostuneet ja koko suomen hyvinvointipalvelujen tarjoajat.  Pienyrittäjälle oman verkkokaupan perustaminen voi olla kimurantti ja kallis prosessi.

Me haluamme olla luomassa palvelua joka on riskitön, helppokäyttöinen ja joka jo itsessään voi tavoittaa potentiaalisia asiakkaita. Toisaalta taas hyvinvoinnista kiinnostuneen voi olla vaikeaa löytää kaipaamaansa palvelua. Haluamme olla mukana lisäämässä hyvinvointia tuomalla yhteen palveluita tarjoavat ja niitä etsivät. 

Tervetuloa mukaan voimaan hyvin!

 

Turvallinen ja helppokäyttöinen
× Onko sinulla kysyttävää?